Wie zijn we?

Autostad Used Cars is onze benaming voor tweedehands wagens. Wij helpen u bij het vinden van de tweedehands wagen die perfect aan uw wensen voldoet. De Autostad Used Car Locator biedt u een ruime keuze wagens met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Autostad Used Car Locator

Welke voordelen heeft dat voor u?

1. Jarenlang rijplezier

De uitgebreide technische controle staat garant voor een betrouwbare auto en jarenlang rijplezier. Ook kan u rekenen op onze uitgebreide garantiedekking en uitstekende mobiliteitsservice.

2. Ruime keuze

Drie heldere segmenten maken het mogelijk zelf uw eisen te bepalen op het gebied van leeftijd, kilometerstand, maar ook voor de lengte van uw garantieperiode bijvoorbeeld. U krijgt dan een selectie van auto’s gepresenteerd met een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Aan u de keuze.

3. Vrijblijvende proefrit

Als u een passende auto hebt gevonden, staat er altijd een professionele leverancier voor u klaar. Kom gerust langs om de auto op uw gemak te bekijken en een vrijblijvende proefrit te maken. Een auto koopt u nu eenmaal niet op basis van een plaatje, die moet u beleven!

4. Aantrekkelijke financiering

Als u enthousiast bent over één van onze Autostad Used Cars aanbiedingen, is het handig te weten dat we diverse financieringsmogelijkheden in huis hebben. Vraag ons gerust om uw maandelijkse lasten in kaart te brengen.

Bij het ontwikkelen van Autostad Used Car stonden mensen als u centraal. Wat u belangrijk vindt als u een tweedehands auto koopt, bijvoorbeeld. Of welke service u daarna verwacht. We hebben alle wensen op een rij gezet en vertaald naar drie heldere segmenten, met ieder twee keiharde beloftes: kwaliteit en service.

Garanties

Er wordt standaard minimaal 12 maanden en maximaal 24 maanden garantie voorzien op onze wagens. Het aantal maanden te verlenen garantie is afhankelijk van het segment waarin de wagen zich bevindt. Uiteraard kan men deze garantie ook uitbreiden.

Er worden 24 maanden garantie voorzien voor Premium wagens en 12 maanden garantie voor Select wagens. Elke wagen wordt nauwkeurig gecontroleerd en in perfecte staat afgeleverd.

Autostad Occasies Select

Een Select wagen is wat ouder als een Premium wagen en heeft wat meer kilometers op de teller, maar staat nog steeds garant op kwaliteit? Uiteraard is ook de Select wagen vooraf uitgebreid gecontroleerd en in prima staat aan je afgeleverd, maar mocht je eens pech krijgen of een technisch probleem ervaren, dan laat Autostad Occasies je niet in de steek.

Eén jaar technische garantie

Op de Select wagens van Autostad Occasies heb je standaard een technische garantie van één jaar.

Eén jaar mobiliteitsgarantie

Naast je technische garantie heb je met een Select wagen ook recht op een jaar lang mobiliteitsgarantie van Autostad Occasies Assistance. Bij pech onderweg heb je dus niets te vrezen, want in binnen- en buitenland helpt Autostad Occasies je weer snel op weg. Alle details van deze garanties zijn uitgelegd in de klantenhandleiding van Autostad Occasies.

De voordelen van een Autostad Occasies Select wagen zijn:

     »100 punten kwaliteitscheck

     »12 maanden garantie

     »12 maanden bijstand

     »Omruilgarantie (14dagen / 1000km)

     »Aantrekkelijke financiering

     »Gegarandeerde kilometerstand

     »Gratis proefrit

     »Overname van uw voertuig

Autostad Occasies Premium

In het segment Premium vindt men de meest uitgebreide garantie die we ons kunnen voorstellen. De auto is zeer jong en bevat zeer weinig kilometers op de teller. Uiteraard wordt de auto nauwkeurig gecontroleerd en in perfecte staat aan je afgeleverd. Daarom biedt Opel Cerfitified Used Cars ook super goede garanties op het technische functioneren en een uitgebreide mobiliteitservice.

Twee jaar technische garantie

Met een Autostad Occasies Premium heb je standaard twee jaar garantie op het technisch functioneren van de auto. In die periode ga je met technische gebreken direct naar je leverancier, die de problemen snel en kosteloos voor je oplost.

Twee jaar mobiliteitsgarantie

Daarnaast heb je met een Premium wagen standaard recht op twee jaar mobiliteitsgarantie van Autostad Occasies Assistance. Bij pech onderweg heb je dus niets te vrezen, want in binnen- en buitenland helpt Autostad Occasies je weer snel op weg.

14 dagen omruilgarantie

Autostad Occasies is overtuigd van de kwaliteit die een Premium wagen te bieden heeft en we zijn er daarom vrijwel zeker van dat je blij zult zijn met de aanschaf. Echter, wanneer jouw Premium wagen niet zou bieden wat je er redelijkerwijs van mag verwachten, ga dan gerust terug naar je leverancier. Samen met hem zoek je dan naar een passend alternatief in de vorm van een andere auto. Er gelden uiteraard wel een paar regels. Bijvoorbeeld dat je minder dan 1.000 km gereden hebt en de auto binnen 14 dagen terugbrengt. Alle details van deze garanties zijn uitgelegd in de Autostad Occasies klantenhandleiding.

De voordelen van Autostad Occasies Premium wagen zijn:

     »100 punten kwaliteitscheck

     »24 maanden garantie

     »24 maanden bijstand

     »Omruilgarantie (14dagen / 1000km)

     »Aantrekkelijke financiering

     »Gegarandeerde kilometerstand

    »Gratis proefrit

     »Overname van uw voertuig